Quin periodista de l’Agència Catalana de Notícies ha felicitat públicament Jordi Cuixart pel seu aniversari?

Jordi Cuixart
Jordi Cuixart

Bernat Vilaró. Aquest periodista de la secció de política de l’ACN ha escrit aquest dijous, 22 d’abril, una piulada felicitant al president d’Òmnium Cultural pel seu 46è aniversari: “Per molts anys, president Jordi Cuixart! #Cuixart46”. A més, Vilaró ha acompanyat la piulada d’una fotografia on se’l pot veure a ell entrevistant a Cuixart.

D’entre els usuaris que han donat “m’agrada” al tuit, destaca el propi Cuixart, Òmnium Cultural o el periodista de TV3 Jordi Eroles.

Segons indica a la seva pàgina web, l’ACN, per la qual treballa Vilaró, és una agència de notícies pública fundada el 1.999 que té com un dels seus principals objectius ser un “referent periodístic independent, plural i motor d’innovació.”

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quin periodista de l’Agència Catalana de Notícies ha felicitat públicament Jordi Cuixart pel seu aniversari?”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides