La policia investiga les amenaces de mort a Marlaska, Iglesias i la directora de la Guàrdia Civil

Els tres han rebut cartes amenaçadores en les quals hi havia munició d'armes de foc d'ús militar

Marlaska destitueix el cap de la lluita antiterrorista
Marlaska destitueix el cap de la lluita antiterrorista

La policia està investigant la procedència de les cartes amenaçadores en les quals hi havia munició d’armes de foc d’ús militar que han rebut el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, el líder de Podemos i candidat de la formació a les eleccions madrilenyes, Pablo Iglesias, i la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez.

L’Agència EFE informa que aquest dijous, Grande-Marlaska presentava una denúncia a la comissaria del Congrés dels Diputats per una carta que havia rebut en la qual es podia llegir: “Tens deu dies per dimitir. El temps de riure’t de nosaltres s’ha acabat. Policia Nacional. Guàrdia Civil. El temps el tens en contra pels cops de tap”. Aquesta carta anava acompanyada de dos cartutxos del calibre 7,62×51, armament usat pels exèrcits de l’OTAN.

L’expresident del govern central, líder de Podemos i candidat de la formació morada a les pròximes eleccions a la Comunitat de Madrid, Pablo Iglesias, ha rebut una carta similar a la del ministre de l’Interior. La directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez, també ha rebut una carta amb amenaces de mort, però aquesta anava acompanyada de dues bales de Cetme, un fusell metrallador que van usar les Forces Armades espanyoles fins al 1999.

Es dona la circumstància que Pablo Iglesias ja havia denunciat anteriorment altres amenaces de mort que havia rebut via correu. En els tres casos denunciats aquest dijous es desconeix, a hores d’ara, la procedència de les tres cartes que han rebut Grande-Marlaska, Iglesias i Gámez.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides