Laporta trenca el seu silenci per dir que “la Superlliga és necessària”

El president del Barça confirma que el club segueix endavant amb el projecte, però que decidiran els socis

Joan Laporta
Joan Laporta

Joan Laporta ha trencat el silenci i ha decidit expressar-se, finalment, sobre la Superlliga. Ha confirmat que el Barça continua al projecte, ja que, diu “la Superlliga és necessària”. Han estat declaracions a TV3.

Tanmateix, Laporta també ha deixat clar que “els socis tindran l’última paraula”. A la vegada, ha detallat que, després de la mala rebuda inicial, treballaran per fer que la competició “depengui de mèrits esportius”.

Laporta també ha explicat que els arguments per defensar la Superlliga són econòmics. “Els clubs que generem més ingressos hem de poder decidir sobre el repartiment dels drets televisius”, ha dit. En aquest sentit, confirma que obriran una negociació amb la UEFA.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides