Joan Josep Nuet es carrega tot un espai polític per a res

Joan Josep Nuet era coordinador d’EUiA, la marca d’Esquerra Unida a Catalunya i l’organització que aglutinava tot un espai de l’esquerra que recollia la tradició comunista. Nuet era la cara visible del suport a l’autodeterminació i a la llibertat del Parlament per debatre qualsevol iniciativa sense necessitat de ser independentista ni mostrar-se obertament espanyolista.

Però quan va ser imputat per estar a la Mesa, els comuns i el seu partit li van negar fer-se càrrec dels costos dels advocats. I això va fer que s’indignés moltíssim. Tant, que va rebentar el partit per marxar amb part dels seus a ERC. Ara, temps després, acabarà igualment inhabilitat i només ha aconseguit que EUiA desaparegui i Esquerra Unida hagi de reinventar una marca nova a Catalunya, diluint-se encara més dins dels comuns.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides