El jutge processa Carlos Frabra per amagar el seu patrimoni per evitar pagar una multa d’Hisenda

La justícia apunta indicis de blanqueig i suborn per part del qui va ser president de la Diputació de Castelló i president regional del PP

carlos fabra dedo
carlos fabra dedo

El jutge ha processat Carlos Fabra, expresident de la Diputació de Castelló i president provincial del PP, pel presumpte delicte d’amagar el seu patrimoni real per a no pagar una multa d’Hisenda. El magistrat va obrir una investigació per a saber si Fabra havia amagat els béns del seu patrimoni per a evitar una condemna anterior. Ara Fabra pot acabar en el banc dels acusats si la Fiscalia i les acusacions particulars demanen que s’obri el judici.

El titular del jutjat número 4 de Castelló també processa per suborn als empresaris Fernando RoigEnrique Gimeno per haver forma part del grup delictiu organitzat per Fabra. En aquesta trama també hi estan implicats diferents persones de la família de l’expresident de la Diputació de Castelló, com és el cas de la seva dona, dos dels seus fills i un gendre.

Si les acusacions mantenen els càrrecs contra Fabra, el jutjat seguirà endavant amb el processament de l’exdirigent del PP de Castelló. El jutge ha donat per acabada la instrucció del cas i ha dictat un acte procediment abreujat, i ha demanat a la Fiscalia i a la resta d’acusacions que sol·licitin o bé l’inici del judici, l’arxivament del cas o practicar noves diligències.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides