El batxillerat i els cicles formatius faran totes les classes presencials des de dilluns

El Procicat anuncia aquest dijous relaxacions de les restriccions en l'àmbit educatiu

Una aula buida
Una aula buida

Una aula buida - Diputació de Barcelona

Els alumnes catalans de batxillerat i de cicles formatius tornaran a rebre totes les classes presencialment a partir del pròxim dilluns, 26 d’abril. Es tracta d’una de les mesures de flexibilització de les restriccions que anunciarà el govern de la Generalitat aquest divendres al migdia, avança El Periódico.

Fins ara, aquests estudiants han assistit a algunes classes mentre que unes altres s’han impartit a distància. El conseller d’Educació, Josep Bargalló, havia traslladat al Procicat la necessitat d’aixecar les restriccions sobre la presencialitat dels alumnes de batxillerat i cicles formatius si les dades sobre la pandèmia milloraven.

La presencialitat s’havia aplicat fins ara als estudiants més joves, els de secundària inclosos. Les universitats, per la seva part, havien limitat la presencialitat a un 30% de l’aforament de les aules, de manera que la majoria dels alumnes han estat seguint les classes a distància.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides