Bars i restaurants de Barcelona reclamen a la Generalitat que allargui els horaris

El Procicat s'inclina per no permetre-ho, avança 'El Periódico'

Bars i restaurants
Bars i restaurants

El sector de la restauració de Barcelona ha reclamat al govern de la Generalitat que el pròxim dilluns, 26 d’abril, comenci un “veritable procés de desescalada” amb l’ampliació dels horaris d’obertura de negocis com els bars i restaurants, restringits de moment fins a les 17 hores. En concret, demana poder obrir almenys fins a les 22 hores, quan comença el toc de queda.

El director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, sosté que és el moment que aquests establiments pugui tornar a servir sopars, adduint que les dues franges horàries són necessàries per a la viabilitat dels negocis d’un sector que assegura que es troba “en fallida”.

També esgrimeix en aquest sentit que la vacuna ja ha protegit les persones més vulnerables a la covid-19, que la ciutadania es mostra esgotada, segons el seu parer, per les restriccions, i que és necessari un missatge per normalitzar la vida pública i reactivar l’economia.

El Pla territorial de protecció civil de Catalunya (PROCICAT), però, no s’inclina per concedir encara un aixecament de la restricció sobre els horaris de la restauració. Segons publica El Periódico citant fonts del govern català, és molt improbable que bars i restaurants puguin tornar a servir sopars a partir de dilluns, però aquells establiments ubicats en centres comercials podran reobrir amb la mateixa restricció sobre l’horari que els altres.

(Visited 240 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari