¿Qué opinadores procesistas se han enganchado desde el último ‘FAQs’?

Dues figures mediàtiques vingudes a Catalunya des de Madrid atretes pel procés i que col·laboren en mitjans de comunicació catalans, Ramón Cotarelo i Bea Talegón, han exhibit temps enrere la seva sintonia, però han xocat després de la darrera emissió del FAQs (TV3).

Una particularitat de la darrera emissió d’aquest programa va ser la participació de Ramón Cotarelo, el qual havia denunciat durant mesos que un suposat veto d’ERC l’impedia aparèixer a TV3 i Catalunya Ràdio. Cotarelo ha considerat que la presentadora del programa, Cristina Puig, no va tractar-lo al plató com ell mereixia, i el malestar, de fet, va emergir durant el programa, quan el politòleg es va queixar que la periodista interrompia la seva intervenció.

Posteriorment, Cotarelo ha assenyalat la presentadora a Twitter, citant-la pel seu nom d’usuària: “La mala educació d’aquesta noia, Cristina Puig, és inversament proporcional a la seva professionalitat i capacitat mental“.

Aquest comentari ha generat el rebuig d’una col·laboradora habitual del programa, Bea Talegón, la qual ha retret a Cotarelo que dediqués un insult personal a Puig: “Les campanyetes d’assetjament que tant et molesten i tant has denunciat i per les que t’hem donat suport en alguna ocasió, Cotarelo, són les que tu promous. Passar-te el dia compartint atacs contra mi i contra altres persones és el que t’agrada ara. Bon vent, senyor”.

Tu mai has fet costat sincer a ningú, ni tens conviccions ni principis, ni res, tret del teu petit ego venal. Només vols viure bé i que et paguen per no dir absolutament res d’interès”, ha replicat Cotarelo.

Finalment, Talegón ha publicat un article a Diario 16 sobre les desqualificacions dirigides per Cotarelo contra ell i Puig. La col·laboradora del FAQs ha rebutjat que hagi defensat Puig per corporativisme i interès personal, i ha atribuït a Cotarelo “un comentari insultant i masclista”, adduint que s’ha referit a la capacitat intel·lectual i a suposats interessos ocults.

“Passaré a la foguera, una més. Però mai aplaudiré els linxaments públics amb insults contra ningú”, hi ha conclòs Talegón.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.