Junts reclama a ERC que li concreti una proposta d’estructura de govern

Els negociadors d'ambdós partits han celebrat aquesta tarda una nova reunió amb l'objectiu d'encarrilar un pacte

Pere Aragonès amb Jordi Sànchez
Pere Aragonès amb Jordi Sànchez

Els negociadors d’ERC i Junts han celebrat una nova reunió aquesta tarda en què el partit de Carles Puigdemont ha demanat a Esquerra que li faci arribar una proposta d’estructura del nou executiu així com la resposta a la seva proposta sobre el programa de Govern.

Segons els postconvergents, “la reunió ha servit perquè Junts hagi fet retorn de la part estratègica del document i queda pendent una resposta d’ERC sobre aquest tema”. “Junts té pendent de donar resposta a la proposta dels òrgans de coordinació, que va fer Esquerra”, afegeixen.

A banda de demanar als republicans quina estructura de govern proposen, els junters també han reclamat la resposta al programa de govern que “Junts va traslladar a ERC divendres passat i que encara no ha rebut”. “Els negociadors s’han emplaçat a continuar treballant amb total normalitat els pròxims dies per mirar d’arribar a un acord”, conclouen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides