Es confirma el processament de 29 càrrecs de la Generalitat per l’1-O

Entre els processats hi ha el director de TV3, Vicent Sanchis i el de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo

urnes paperetes
urnes paperetes

L’Audiència de Barcelona ha confirmat el processament de 29 empresaris i càrrecs de la Generalitat acusats de participar en els preparatius de l’1-O, pels delictes de malversació, desobediència, falsedat documental i prevaricació, sense ampliar les imputacions, com pretenia la Fiscalia.

En un acte, la secció 21a de l’Audiència de Barcelona rebutja els recursos contra la interlocutòria en què el jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona va processar 29 càrrecs de la Generalitat per participar en l’organització i la logística de l’1-O, des de la propaganda del referèndum al reclutament dels voluntaris i observadors internacionals o la impressió i repartiment del material electoral.

Entre els processats, que ara queden a un pas del judici, figuren la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, els directors de TV3 i Catalunya Ràdio, Vicent Sanchis i Saül Gordillo, respectivament, el que va ser director de la delegació de la Generalitat davant la UE Amadeu Altafaj, l’exsecretari general del Diplocat Albert Royo, i l’exinterventora de la Generalitat Rosa Vidal.

(Visited 174 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari