El Tribunal de Comptes també investiga si Colau va concedir subvencions irregulars

La Fiscalia indaga des de fa un mes sobre els ajuts rebuts per entitats afins a l'alcaldessa de Barcelona

Ada Colau
Ada Colau

El Tribunal de Comptes ha admès a tràmit una denúncia sobre la presumpta concessió irregular de subvencions per part del govern municipal de Barcelona a entitats afins a l’alcaldessa Ada Colau, publica El Mundo.

D’aquesta manera, l’òrgan que fiscalitza la gestió econòmica del sector públic comença la seva pròpia investigació després que la Fiscalia iniciés fa un mes les seves indagacions sobre aquests ajuts, després d’admetre a tràmit una denúncia d’Advocats Catalans per la Constitució per la presumpta comissió de delictes de prevaricació, frau en la contractació, malversació i tràfic d’influències.

La denúncia admesa a tràmit pel Tribunal de Comptes, que ha estat presentada per la Societat General d’Aigües de Barcelona, no només assenyala Colau per presumptes irregularitats en la municipalització del subministrament d’aigua, sinó també el regidor Eloi Badia.

En particular, els atribueix la concessió d’una subvenció “desproporcionada” a associacions com Enginyers sense Fronteres, l’Observatori DESC, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i l’Aliança contra la Pobresa Energètica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides