El govern espanyol es posiciona en contra de la Superlliga de futbol

Demana als clubs que dialoguin i busquin un acord amb els organismes nacionals i europeus que els representen

El govern d’Espanya no dona suport a la iniciativa de crear una Superlliga de futbol promoguda per diversos clubs europeus, entre ells el FC Barcelona, per entendre que ha estat pensada i proposada sense comptar amb les organitzacions representatives d’aquest esport, tant a nivell nacional com internacional.

El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, ha mantingut reunions i converses durant tota la jornada amb les parts més representatives del futbol espanyol i continental. En concret, Rodriguez Uribes ha conversat amb els presidents de la UEFA, RFEF, La Lliga de Futbol professional, així com amb els presidents del Futbol Club Barcelona, Atlètic de Madrid i Reial Madrid, els equips espanyols que donen suport a aquesta iniciativa.

El govern d’Espanya ha defensat davant els seus interlocutors que ha de tornar-se a la sendera del diàleg i de l’acord en els àmbits de decisió i organització als que aquests mateixos clubs pertanyen per aconseguir una solució pactada que sigui convenient per a les diferents parts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides