Apareixen ninots d’ERC, Junts i la CUP penjats de diversos ponts

Van acompanyats d'una pancarta on es diu: "Primer avís. Volem la independència"

Aquest dilluns al matí han aparegut diversos ninots penjats en 39 ponts de carreteres de Catalunya amb els logotips dels tres partits independentistes: ERC, JxCat i la CUP. Els ninots van acompanyats d’una pancarta on es llegeix: “Primer avís. Volem la independència” i també es recorda que els tres partits van sumar el 52% dels vots a les darreres eleccions.

L’acció ha sigut reivindicada pel col·lectiu L’Estaca, que el dia de les eleccions ja va fer-se veure amb sabotatges en dos centres de telecomunicacions.

El comunicat llançat avui diu: “L’estaca reivindica l’autoria de les accions dutes a terme avui en compliment del mandat de tots aquells que vàrem votar l’1 d’octubre. Vam votar i vam guanyar. I després de guanyar a les urnes aquest últim cop amb un 52% i 74 diputats, (1 avís) l’Estaca exigeix l’acord dels partits independentistes i l’aixecament de la DUI. El poble va votar i va deixar clar que vol la independència, i sense perdre més temps exigim el compliment de les seves demandes”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides