Apareixen ninots d’ERC, Junts i la CUP penjats de diversos ponts

Van acompanyats d'una pancarta on es diu: "Primer avís. Volem la independència"

Aquest dilluns al matí han aparegut diversos ninots penjats en 39 ponts de carreteres de Catalunya amb els logotips dels tres partits independentistes: ERC, JxCat i la CUP. Els ninots van acompanyats d’una pancarta on es llegeix: “Primer avís. Volem la independència” i també es recorda que els tres partits van sumar el 52% dels vots a les darreres eleccions.

L’acció ha sigut reivindicada pel col·lectiu L’Estaca, que el dia de les eleccions ja va fer-se veure amb sabotatges en dos centres de telecomunicacions.

El comunicat llançat avui diu: “L’estaca reivindica l’autoria de les accions dutes a terme avui en compliment del mandat de tots aquells que vàrem votar l’1 d’octubre. Vam votar i vam guanyar. I després de guanyar a les urnes aquest últim cop amb un 52% i 74 diputats, (1 avís) l’Estaca exigeix l’acord dels partits independentistes i l’aixecament de la DUI. El poble va votar i va deixar clar que vol la independència, i sense perdre més temps exigim el compliment de les seves demandes”.

(Visited 274 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari