Salvador Illa critica “l’espectacle” de les negociacions entre ERC i Junts

El líder dels socialistes catalans ha confirmat el desmarcatge al cordó anti-Vox per respecte a la legalitat

El líder del PSC al Parlament, Salvador Illa, ha exposat aquest dijous la necessitat urgent de formar el nou Govern. “Estem veient un espectacle per part d’algunes formacions polítiques que no ens mereixem els catalans i catalanes”, ha etzibat el dirigent socialista, amb relació a les negociacions entre ERC i Junts.

Illa ha insistit que Catalunya necessita un executiu nou, amb “plenitud de funcions”, que ha reclamat que es formi “com més aviat millor”. Tot i això, el líder del PSC ha insistit en la seva idea d’optar a un debat d’investidura, tot i que no compta amb els suports suficients.

Aquest dijous ho ha tornat a dir en una breu intervenció en un cicle de conferències de la Fundació Carme Chacón, on ha pressionat la presidenta del Parlament, Laura Borràs, a convocar la ronda de partits per traslladar-li la seva proposta.

Sobre el desmarcatge que el seu partit ha fet avui respecte a l’acord que havia firmat a l’inici de la legislatura amb ERC, JxCat, la CUP i En Comú Podem, Illa ha insistit que “el PSC està en els antípodes polítiques de Vox i ho vam demostrar en la nostra acció política diària, però el PSC respectarà la legalitat vigent i els drets dels electors”, ha exposat.

(Visited 136 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari