Celebrar tres plens a l’auditori del Parlament ha costat 152.000 euros

El Procicat autoritza que l'activitat plenària torni a l'hemicicle

L'auditori del Parlament
L'auditori del Parlament

La celebració del ple de constitució de la XIII legislatura del Parlament de Catalunya i de les dues sessions d’investidura fracassades de Pere Aragonès a l’auditori de la cambra catalana, i no a l’hemicicle, per respectar les mesures de distanciament social, van costar 152.000 euros, segons la SER Catalunya.

El Parlament no tornarà a celebrar-hi plens i reprendrà la seva activitat a l’hemicicle, afegeix la mateixa informació, després que el Procicat hagi autoritzat que hi assisteixin tots els diputats. Fonts de la presidència de la cambra citades per l’emissora troben inassumible la despesa, que ha motivat una ampliació del pressupost de la institució, i volien estalviar-se-la de totes totes.

Entre les despeses per a la celebració dels tres plens a l’auditori del Parlament, detallades per la SER, hi ha el lloguer de càmeres, un nou sistema d’il·luminació i un equip de realització per a la retransmissió per 49.500 euros, i la instal·lació d’una tarima per col·locar-hi els membres de la Mesa, per 18.000 euros.

Els dos intents fallits d’investir Aragonès van sumar una despesa de 84.700 euros, ja que no només es va haver de repetir les condicions de l’escenari del ple de constitució de la nova legislatura, sinó que el lloguer del material es va encarir pel fet que entre la primera sessió i la segona va passar un cap de setmana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides