El PSC exigeix “refundar” TV3 i destituir el seu cap d’informatius

També demana la compareixença del vicepresident en funcions Pere Aragonès perquè doni explicacions

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha demanat avui el cessament del cap d’informatius de TV3, el periodista David Bassa, i “refundar” la televisió pública catalana. Romero ha criticat durament TV3, acusant-la de “no complir amb la seva missió”. “No hi ha pluralisme ni de gènere, ni esportiu, ni social, ni territorial ni informatiu”, ha afirmat la dirigent socialista.

Tot i això, la portaveu del PSC ha expressat el seu “màxim respecte pels professionals de la comunicació” i ha focalitzat el problema només en la figura del cap d’informatius de la cadena pública. Romero ha explicat que presentaran aquesta “proposta de refundació” de TV3 “en les pròximes setmanes”.

Romero ha exposat també que el PSC ha demanat la compareixença del vicepresident en funcions, Pere Aragonès, perquè doni explicacions sobre la situació sanitària i la “desgestió” dels fons europeus. “És intolerable que el Govern faci 41 dies que no ret comptes amb el Parlament”, ha criticat la portaveu socialista.

El PSC ha sol·licitat la convocatòria de la Junta de Portaveus del Parlament per donar vistiplau al ple d’Aragonès. A més, demana crear quatre comissions “bàsiques”, que són la de l’Estatut del diputat, la de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la de la Sindicatura de Comptes i la del síndic de Greuges.

(Visited 414 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari