Sanitat anuncia que les primeres dosis de Janssen seran per les persones d’entre 70 i 79 anys

La major part de les dosis de Pfizer rebudes aquest dilluns aniran destinades a la segona injecció de la població de més de 80 anys

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat aquest dilluns que les primeres dosis de la vacuna Janssen (requereix una sola injecció) contra la covid-19, que arribaran a Espanya aquest dimecres, aniran destinades a la població que té una edat compresa entre els 70 i els 79 anys.

En aquest sentit, està previst que arribin a Espanya fins el mes de juny 5,5 milions de dosis d’aquesta vacuna, de les quals 300.000 arribaran en el primer enviament.

D’altra banda, Darias ha explicat que de l’1,2 milions de dosis de Pfizer que han arribat aquest dilluns, la major part aniran destinades a la segona injecció de les persones de més de 80 anys, de les quals el 90% ja ha rebut la primera dosi.

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari