Perquè té pressa Vicent Sanchis per marxar de TV3?

Perquè sap que Vox portarà als jutjats un munt de directius i presentadors de TV3. Una de les primeres accions del grup de Vox al Parlament ha estat presentar a la Mesa un seguit de preguntes sobre TV3. El seu director, Vicent Sanchis, sap com se les gasten els dirigents de Vox i que són molt aficionats a portar totes les seves batalles polítiques als jutjats. El partit ultradretà és impulsor de nombroses querelles contra les persones implicades en el procés independista, incloses les que han acabat a la presó per organitzar el referèndum de l’1 d’octubre de 2017. Ara traslladarà als jutjats totes les denúncies de sectarisme i afers de corrupció i nepotisme que s’han debatut aquests darrers anys a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i que fins ara eren ignorades per Sanchis.

Vicent Sanchis té pendent el judici per desobeir la instrucció del Tribunal Constitucional de no emetre els anuncis de promoció del referèndum de 2017. En aquest procés va haver de comparèixer, juntament amb el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, i l’aleshores director de màrqueting de la CCMA, Martí Patxot. En aquest procés, Gordillo ha afirmat davant el jutge que no era el responsable de l’emissió dels anuncis i que els van imposar Patxot i Llorach. Sanchis no va voler declarar i va passar una estona molt dolenta al jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona. Una mala estona que no vol tornar a repetir i per la qual passaran ben segur qui el succeeixi al càrrec si continua la seva política d’afavorir determinades productores o convertir TV3 en un aparell propagandístic de l’independentisme.

Sap que li queden pocs dies al front de TV3 i confia en deixar el càrrec abans no comencin a ploure les querelles de Vox, que no trigaran a arribar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.