La CUP demana a Salut que compri vacunes, com ha intentat fer Madrid

Estrada admet que seria "difícil" adquirir els vaccins, però reclama provar-ho veient "que no arriben" les dosis

La CUP vol que el Departament de Salut provi de comprar vacunes pel seu compte després de veure que no s’estan complint els tempos d’arribada de vacunes. En una entrevista amb l’ACN la diputada de la CUP Laia Estrada ha reclamat al Govern que provi d’adquirir vacunes i “es confronti” amb l’Estat per “defensar la salut del conjunt de la població”.

“Ens sembla incomprensible que Madrid ens passi la mà per la cara intentant exercir més sobirania”, ha dit Estrada, que s’ha preguntat per què Catalunya no ha provat “des del primer moment” d’aconseguir vacunes com sí que ha fet Madrid.

D’altra banda, la diputada cupaire ha admès que probablement serà “difícil” comprar-les des d’un Govern en funcions i autonòmic, però ha insistit que cal intentar-ho.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari