La CUP dubta de la “voluntat de negociar” de Junts per Catalunya

Estrada espera que ERC s'adoni que la taula de diàleg "no serveix de res" i es convoqui un nou referèndum unilateral

La diputada de la CUP, Laia Estrada
La diputada de la CUP, Laia Estrada

Davant la incertesa sobre la data de la investidura, la CUP ha posat en dubte la “voluntat de negociar” de JxCat de cara a una possible investidura del candidat d’ERC, Pere Aragonès. En una entrevista amb l’Agència Catalana de Notícies, la diputada de la CUP, Laia Estrada, ha lamentat que la formació de Carles Puigdemont encara no els hagi fet arribar la seva proposta de Govern.

“El problema és que no podem contraposar propostes perquè per un motiu que desconeixem no hi ha voluntat d’entrar en negociacions i en diàleg”, s’ha queixat la diputada. Estrada ha explicat que mentre que cupaires i ERC ja han presentat les seves respectives propostes de model de país i de com s’ha d’encarar el conflicte polític, JxCat encara no ha detallat les seves tot i que els van demanar la proposta ara fa un mes. “Nosaltres podem estar equivocats, però el que no podem fer és contraposar-ho a l’estratègia de Junts perquè no sabem quina és”, ha dit la cupaire.

Estrada ha puntualitzat que, per exemple, en clau nacional no comparteixen l’estratègia d’ERC, però que, com a mínim, la coneixen. De fet, ha dit que els dos anys de marge que donen a la taula de diàleg són perquè els republicans s’adoni que “no serveix de res” i es convoqui un nou referèndum unilateral.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.