TV3 trasllada els documentals de Mediapro sobre el judici de l’1-O al diumenge 18 d’abril

Havia anunciat que els emetria aquest diumenge 11 d’abril coincidint amb el ’30 minuts’ dedicat a la fortuna que la família Pujol va amagar a Andorra durant 34 anys

TV3 ha traslladat els dos documentals de la sèrie de Mediapro El judici d’aquest diumenge 11 d’abril al proper diumenge 18 d’abril. L’agència de noticies ACN va anunciar ahir que aquests dos documentals s’emetrien aquest diumenge després de l’emissió del 30 minuts titulat Pujol: els secrets d’Andorra. Coincidien, doncs, l’escàndol de la fortuna amagada per la família Pujol a Andorra durant 34 anys amb l’emissió dels dos primers capítols d’una sèrie de Mediapro marcada per un altre escàndol: l’intent de Tatxo Benet, directiu d’aquesta productora, de vendre-la a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per 800.000 euros. Finalment, la CCMA va comprar els 8 capítols d’aquesta sèrie sobre el judici als promotors del referèndum de l’1 d’octubre per 440.000 euros.

Algú es deu haver adonat que aquesta coincidència aixecava massa suspicàcies i, finalment, Pujol: els secrets d’Andorra s’emetrà aquest diumenge a les 22:07 hores i els dos primers capítols d’El judici s’emetran el diumenge dia 18 a les 22:05 hores i a les 23:00 hores.

El director de TV3, Vicent Sanchis havia justificat fins ara que TV3 no havia emès cap documental sobre la confessió de Jordi Pujol i la fortuna atresorada per ell i la seva família a l’estranger amb l’argument que l’ex-president no volia participar-hi i això el deixava coix. Finalment, però, Pujol: els secrets d’Andorra s’emetrà sense la seva versió però sí que hi participen alguns dels seus fills i advocats.

Pel que fa als dos documentals de Mediapro sobre el judici de l’1-O, dirigit per Lluís Arcarazo i amb la producció executiva de Jaume Roures són una versió de part favorable als condemnats en el judici, amb una ínfima participació de veus crítiques envers ells, entre les quals hi ha la d’un dels fiscals del procés, Javier Zaragoza. TV3 ja va emetre un documental de Mediapro amb el títol 1-O, i también dirigit per Lluís Alcarazo, el 9 de gener de 2018.

(Visited 267 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari