Dolors Sabater, positiu per covid-19 i hospitalitzada

La cap de llista per Barcelona i diputada ha estat ingressada perquè necessitava oxigen, però es troba bé, explica la CUP

Dolors Sabater
Dolors Sabater

L’exalcaldessa de Badalona i diputada de la CUP Dolors Sabater es troba hospitalitzada després d’haver donat positiu per covid-19. El motiu de l’ingrés, segons ha explicat la CUP, és que necessitava oxigen.

La formació independentista també ha comunicat que la seva cap de llista per Barcelona es troba bé i que només es preveu que passi uns dies a l’hospital.

Sabater ha donat a conèixer la seva situació mitjançant un comentari publicat a Twitter: “Aquests dies no puc seguir la feina política i pública com cal, perquè he de fer front, com tants altres milers de persones, a la Covid-19. Estic a l’hospital i vull agrair la feina al personal de tot l’àmbit sanitari i a tot el sistema de salut pública, estem en bones mans!”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides