Va aconseguir TV3 el lideratge dimecres malgrat la baixa audiència de ’Nexes’?

Sí i no. Aquest dimecres 31 de març, TV3 i Telecinco van ser les dues televisions amb més audiència a Catalunya empatades amb un 13,8% del share. El dimecres anterior, TV3 va perdre el lideratge de l’audiència davant de Telecinco, ja que en va assolir un 14,5% front al 15,2% de Telecinco. És a dir, aquest dimecres totes dues cadenes van perdre audiència –un 0,7% TV3 i un 1,4% Telecinco.

A les dades que cada dia difon el portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al seu espai dedicat als anunciants hi figuren els percentatges d’aquest dimecres i Kantar Media, l’empresa que fa el càlcul de les audiències, situa TV3 com a líder. Cal suposar que la televisió que dirigeix Vicent Sanchis supera en centèsimes el percentatge d’audiència de Telecinco però aquesta informació no figura al gràfic que il·lustra el web.

No ho deurien tenir massa clar els responsables de fer les notes de premsa de la CCMA ja que no en van dedicar una a l’audiència d’aquest dia. La del dia anterior destacava que TV3 havia estat líder el dimarts, amb un 14,1% i bons resultats dels telenotícies, l’Està passant i Cuines. L’audiència de TV3 ha caigut els dimecres des de que aquest dia s’hi emet per la nit el programa Nexes, dirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté. Per intentar capgirar aquesta situació, Nexes va convidar aquest dimecres el popular futbolista del Barça Gerard Piqué. Ni així, van aconseguir superar Telecinco.

Nexes es va estrenar el 17 de febrer i ha costat a la CCMA prop de 1,5 milions d’euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides