Una desena d’amics van pagar els deutes del rei emèrit amb Hisenda

Vicente Boluda, Jaime Castellanos, Diego de Alcázar i Alejandro Aznar, entre els empresaris que van ajudar-lo

El Rei emèrit Joan Carles I

Diversos empresaris van pagar la regularització fiscal del rei emèrit. Els amics de Joan Carles I van arribar a reunir fins a 250.000 euros per cap, els noms han estat coneguts ara: Vicente Boluda, Jaime Castellanos, Alejandro Aznar i Diego de Alcázar, entre d’altres.

D’acord amb El Confidencial, la col·lecta va ser organitzada per Javier Corsini, gestor d’una de les finques de caça del rei emèrit. De fet, Boluda, president de la corporació Boluda -una important empresa marítima-, ha reconegut que va ser un dels prestadors de Joan Carles I per pagar una segona deute tributari, després de la regularització que va fer al desembre de l’any passat, en què va haver de pagar 678.393 euros.

Segons el citat mitjà, el nombre final de mecenes de l’emèrit tot just arriba a la desena, mentre Corsini va ser clau per reunir la xifra demandada, superior als 4 milions d’euros. En concret, aquest empresari és el propietari de Great Spanish Hunts, una empresa que gestiona una finca a les rodalies d’Aranjuez, on Joan Carles anava a caçar regularment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides