El jutge revoca el tercer grau de Forcadell i Bassa

L'expresidenta del Parlament i l'exconsellera perden la semillibertat perquè ha prosperat el recurs de la Fiscalia

Carme Forcadell amb Dolors Bassa
Carme Forcadell amb Dolors Bassa

El jutge de vigilància penitenciària ha anul·lat el tercer grau que la Generalitat de Catalunya va concedir el passat mes de gener a l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i a l’exconsellera Dolors Bassa.

La decisió, que impedirà a partir d’ara a totes sortir de la presó en situació de semillibertat, ha estat adoptada arran del recurs presentat per la Fiscalia contra la concessió del tercer grau, el mateix que havia succeït en el cas dels altres dirigents del procés condemnats per sedició.

Des d’hores abans de l’inici de la darrera campanya electoral, Forcadell i Bassa podien sortir de la presó i només tornar-hi per dormir entre setmana. Ara estan classificades novament en règim de segon grau penitenciari.

El jutge havia rebutjat suspendre cautelarment la concessió del tercer grau, però l’ha revocat ara i la seva decisió ha de ser executada immediatament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides