Junts aparta Cuevillas de la Mesa del Parlament, i hi posa Madaula

Ho fa després que el diputat es desmarqués de la confrontació "simbòlica" que defensa el seu partit

Junts aparta a Jaume Alonso-Cuevillas de la mesa del Parlament per desmarcar-se de la confrontació “simbòlica”. Després de posar-se a disposició del partit, tant la direcció de la formació com la mateixa presidenta de la mesa, Laura Borràs, han consensuat substituir-lo per la diputada Aurora Madaula, que serà la nova secretaria segona de la mesa.

La decisió compta tant amb l’aval del secretari general de la formació, Jordi Sànchez, com amb el president del partit, Carles Puigdemont i haurà de ser consensuada en la propera executiva del partit, segons explica Junts en un comunicat. Mentrestant, Cuevillas continuarà com a diputat del grup parlamentari.

Cuevillas, havia enviat hores abans una carta al grup parlamentari de Junts per disculpar-se per les declaracions que va fer en una entrevista a Vilaweb on defensava no tramitar les resolucions contra el rei ni per l’autodeterminació pel risc d’una possible inhabilitació. A l’escrit, l’advocat no es retractava de la seva postura, però sí que s’excusava pel to “imprudent” i es posava a disposició del partit perquè decidís que fer amb ell. Insistia també que les seves paraules no eren “cap retret a res ni a ningú” i que aquesta postura és “només una opinió personal”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.