Qui li fa la competència a Jordi Pujol Ferrusola?

El magistrat Santiago Pedraz, titular del jutjat número 5 de l’Audiència Nacional, ha decidit treure a subhasta, per un import de gairebé dos milions d’euros, l’espaterrant col·lecció de cotxes de luxe que tenia Jordi Pujol Ferrusola. Al fill de l’expresident de la Generalitat li van ser confiscats un Ferrari Testarrosa, un Lotus Elan, un Lamborghini Miura, un Ferrari F40, un Mercedes Benz 230SL, un Lamborghini Murciélago, un Ferrari 328 GTS, un Jaguar E-Type 3.8 Roadster, un Mercedes-Benz SLR McLaren 0128-DSN, un Porsche 356 B, i un Porsche 911 S Targa, aconseguits gràcies als seus negocis de corrupció.

Aquesta síndrome de nou-ric va ser una de les causes de la caiguda als inferns de Jordi Pujol Júnior. I el president d’Audax, la persona que, amb el seu aval, ha fet possible l’accés de Joan Laporta a la presidència del Barça, segueix el mateix camí. José Elías també és un boig dels cotxes exclusius i caríssims. Segons ha explicat ell mateix, té diversos models de les elitistes marques Lamborghini, McLaren, Bentley… La seva última adquisició és un Ferrari SF90 Stradale, que costa més de 400.000 euros i que és la “joia” de la marca italiana. També presumeix de desplaçar-se en helicòpter, un dels seus hobbys personals, emulant els magnats de la “llista Forbes”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides