Per què ha engegat a “prendre pel cul” Jair Domínguez al govern català?

Perquè l’executiu en funcions està estudiant “fer passos enrere a partir del 10 d’abril” degut a l’empitjorament dels indicadors de la pandèmia, segons va avançar aquest dimecres el programa Planta Baixa de TV3.

En aquest sentit, el Govern té sobre la taula decretar novament el confinament comarcal, restringir l’horari de bars i restaurants (actualment poden obrir fins les 17h) i establir altres mesures diferenciades per zones per frenar l’avenç del coronavirus.

D’altra banda, Jair Domínguez, que copresenta el programa Bricoheroes que TV3 puja a les seves xarxes socials cada setmana, va considerar també aquest dimecres que “ens hem tornat subnormals del tot” després de saber que un cop remenes un llibre en una biblioteca cal posar-lo en quarantena.

Aquest col·laborador dels mitjans públics catalans és àmpliament conegut per les seves desqualificacions, principalment a les formacions polítiques no independentistes.

(Visited 636 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari