Costa creu que Cuevillas no hauria de ser a la mesa del Parlament si no vol assumir el risc de ser inhabilitat

L'advocat s'ha mostrat partidari de no tramitar les resolucions contra el rei i per l'autodeterminació

Primeres friccions dins de Junts per les declaracions de Jaume Alons-Cuevillas, advocat i secretari segon de la mesa del Parlament, mostrant-se partidari de no tramitar les resolucions contra el rei ni per l’autodeterminació pel risc d’una possible inhabilitació. L’exvicepresident del Parlament Josep Costa (Junts) diu que si Cuevillas no vol assumir el risc de ser inhabilitat “no hauria d’estar a la mesa”.

D’aquesta manera, ha reaccionat a través de Twitter a l’entrevista de Cuevillas a Vilaweb on ha dit el següent: “Què és més eficaç per desgastar l’estat espanyol? Denunciar això o deixar que ens inhabilitin sense pena ni glòria per una bestiesa?”. A això, Costa ha respost que defensar la sobirania del Parlament “no és cap bestiesa” i ha afegit que ser empresonat o inhabilitat per fer-ho “és una cosa digníssima”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides