Una dirigent local d’ERC es penedeix d’haver fet Borràs presidenta del Parlament

Sílvia Mur tracta Junts de "fdp" i diu que "no mereix cap favor ni càrrec"

Tuit de Sílvia Mur
Tuit de Sílvia Mur

La secretària d’Imatge i Comunicació d’ERC a la Catalunya Central, Sílvia Mur, ha esborrat el seu compte de Twitter després d’haver comentat que ha estat un “mal negoci haver investit Laura Borràs presidenta del Parlament”. “De saber la traïdoria de Junts per Catalunya no mereix cap favor ni càrrec“, ha afegit.

Mur ha considerat en el mateix missatge que “ERC de massa bona pasta és” i que “per sort és així, som diferents, per fdp ja estan els altres, els de sempre“. “Fdp” és una abreviatura de “fills de puta”, i se suposa que s’està referint a Junts, que encara és el soci d’ERC en el govern en funcions de la Generalitat.

Contra aquest missatge, ara inaccessible, s’ha pronunciat la diputada de Junts Cristina Casol, la qual ha manifestat: “N’hi ha que de tot en veuen negoci i l’insult fàcil, molt lamentable és aquesta manera de fer”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides