Ciutadans fa servir el català, però acaba renunciant-hi

La desfeta de Ciutadans (Cs) a Catalunya està descol·locant el partit. Els dirigents no saben com frenar la sagnia i la fuga de militants. Però en la seva desesperació, part de la cúpula planteja canvis en el discurs i demana presentar-se de manera més “moderada i centrada”, i “allunyada dels pols extrems”, tenint en compte que posen a un extrem Vox i a l’altre tot l’independentisme.

Enmig d’aquesta estratègia, a algú se li va acudir recuperar la defensa del bilingüisme i, per tant, deixar de banda la primacia del castellà per fer més ús del català i reivindicar-lo en igualtat de condicions. Però la petició no va caure bé, i amb un parell de comentaris públics sobre la qüestió ja van arribar les primeres queixes. Poc després, l’argument va caure de les tesis habituals. El català sempre ha estat un problema a Cs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.