Ciutadans fa servir el català, però acaba renunciant-hi

La desfeta de Ciutadans (Cs) a Catalunya està descol·locant el partit. Els dirigents no saben com frenar la sagnia i la fuga de militants. Però en la seva desesperació, part de la cúpula planteja canvis en el discurs i demana presentar-se de manera més “moderada i centrada”, i “allunyada dels pols extrems”, tenint en compte que posen a un extrem Vox i a l’altre tot l’independentisme.

Enmig d’aquesta estratègia, a algú se li va acudir recuperar la defensa del bilingüisme i, per tant, deixar de banda la primacia del castellà per fer més ús del català i reivindicar-lo en igualtat de condicions. Però la petició no va caure bé, i amb un parell de comentaris públics sobre la qüestió ja van arribar les primeres queixes. Poc després, l’argument va caure de les tesis habituals. El català sempre ha estat un problema a Cs.

(Visited 154 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari