JxCat adverteix a Aragonès que “a l’independentisme no li sobra cap lideratge”

Gemma Geis ha substituït al president del grup parlamantari de Junts, Albert Batet, en la segona sessió del debat d'investidura

JxCat ha ratificat que s’abstindrà en la segona votació del debat d’investidura al qual s’ha presentat de nou el candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès. L’anunci l’ha fet la diputada de Junts, Gemma Geis, que ha oficiat de portaveu de la formació en substitució del president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, el qual va rebre una pluja de crítiques, algunes dins de JxCat, per la intervenció que va fer en la primera sessió del debat a la cambra catalana.

Gemma Geis ha qualificat d'”estèril” el fet que ERC hagués pactat abans amb la CUP la investidura d’Aragonès que no pas amb ells, sent la segona formació independentista en representació al Parlament de Catalunya. En aquest sentit, Geis ha afirmat que “volem que aquesta legislatura sigui la suma de totes les estratègies i sigui la de la concreció”, en especial, pel que fa a les aspiracions independentistes de la formació exconvergent.

Geis ha afirmat que JxCat no dubte que Aragonès hagi de ser el “132è president de la Generalitat”, però ha advertit al candidat republicà que “a l’independentisme no li sobra cap lideratge” en clara referència al paper de Carles Puigdemont des del seu Consell de la República. En aquest context, Geis li ha dit a Aragonès que “vostè té la responsabilitat de trobar els acords amb Junts per Catalunya”, i que “la nostra responsabilitat estarà, però és necessària la seva flexibilitat, perquè té 33 diputats i no 68”, que són el límit de la majoria absoluta al Parlament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.