Cellnex ampliarà capital per 7.000 milions d’euros

El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez
El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez

Cellnex Telecom ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) l’acord adoptat pel Consell d’Administració per a dur a terme una ampliació de capital amb drets de subscripció preferent, per un import de 7.000 milions d’euros.

Els fons procedents de l’ampliació es destinaran a reforçar i augmentar els recursos propis de la companyia per a continuar donant suport a la seva expansió en el marc de la seva estratègia de creixement a Europa.

El president de Cellnex, Bertrand Kan, ha destacat el suport del Consell “a una estratègia de creixement sostingut que, en sis anys des de la sortida a Borsa, ha portat a la companyia a estendre les seves operacions a 12 països a Europa, multiplicar per cinc la seva grandària i ocupar una posició de clar lideratge europeu entre els operadors d’infraestructures de telecomunicacions. Cellnex ha anunciat des de la sortida a Borsa inversions i compromisos d’inversió per valor d’aproximadament 36.500 milions d’euros, i compta amb un portfoli de projectes que ens permet pensar que aquest procés de creixement tindrà continuïtat, mantenint l’atractiu i interès dels inversors i accionistes en un projecte que des de maig de 2015 ha reportat un retorn total per a l’accionista superior al 290%.”

“Reforçar els recursos propis de la companyia –ha comentat per la seva part Tobías Martínez, conseller delegat de Cellnex-, permetrà comptar amb una major fortalesa per a finançar aquest creixement al mateix temps que s’analitzen noves oportunitats.”

“Més enllà dels acords tancats en els primers mesos del 2021, continuem analitzant, prossegueix el CEO de Cellnex, oportunitats de creixement. L’objectiu és consolidar i ampliar la nostra posició en els 12 països en els quals serem presents una vegada es completin operacions que actualment es troben pendents de tancament, sense deixar d’estar atents a projectes que puguin sorgir en altres mercats europeus”.

(Visited 76 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari