Espanya rep aquest dilluns un milió de dosis de Pfizer i Moderna

Sanitat vol vacunar en les dues properes setmanes a tota la població major de 80 anys

Espanya rep aquest dilluns un milió de dosis de les vacunes de Pfizer i Moderna, segons va informar aquest diumenge la ministra de Sanitat, Carolina Darias. En un encontre organitzat per El País, Darias va assegurar que durant el mes d’abril es produirà “un salt important” en la vacunació degut a l’arribada de més dosis de vacuna.

En aquest sentit, la titular de Sanitat va informar que, a partir del 15 d’abril, Espanya començarà rebre dosis de la vacuna de Jannsen, que contempla només una injecció. Està previst que durant el segon trimestre de l’any arribin 5,5 milions de dosis d’aquesta vacuna.

D’altra banda, el ministeri s’ha fixat com a objectiu vacunar durant les dues properes setmanes a tota la població major de 80 anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides