El PPC nomena Santi Rodríguez com a nou secretari general

Els populars reforcen la seva cúpula amb dos coordinadors generals, Llanos de Luna i Juan Milián

Santi Rodríguez, secretari general del PPC
Santi Rodríguez, secretari general del PPC

L’exdiputat Santi Rodríguez serà el nou secretari general del PP de Catalunya. D’aquesta manera, el líder de la formació, Alejandro Fernández, fa un pas decisiu en la reconfiguració del nucli dur del partit a Catalunya després de les eleccions del 14-F i de la vacant deixada per la renúncia de Daniel Serrano, que va dimitir el 25 de gener passat després de ser denunciat per una militant del partit.

La reestructuració de la direcció del partit era una decisió que s’esperava des del 14-F, quan la formació conservadora va patir un nou retrocés electoral en passar de 4 a 3 diputats al Parlament.

El nou número dos haurà de gestionar una situació interna caldejada, amb l’afegit de la divisió que viu el grup municipal a l’Ajuntament de Barcelona.

A banda de la secretaria general, hi haurà dos coordinadors que ocuparan una tercera posició darrera d’Alejandro Fernández i Santi Rodríguez. Un d’ells serà el també exdiputat Juan Milián, que ara assumirà la responsabilitat de comunicació. L’altra coordinació l’ocuparà l’exdelegada del govern espanyol a Catalunya María de los Llanos de Luna.

(Visited 225 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari