El Consell per la República s’obre a reformular la seva governança

Convida als partits independentistes, l’ANC i Òmnium a debatre bilateralment sobre una direcció col·legiada

Puigdemont, amb Ponsatí, Puig, Comín i Serret.
Puigdemont, amb Ponsatí, Puig, Comín i Serret.

El Consell per la República ha presentat públicament una oferta a ERC, Junts, la CUP, l’ANC i Òmnium Cultural per debatre bilateralment una nova fórmula de governança d’aquesta entitat encapçalada per l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, el paper de la qual genera discrepàncies fins ara no superades en la negociació entre ERC i Junts per a la investidura de Pere Aragonès.

Mitjançant un comunicat difós aquest dilluns, el Consell per la República ha considerat, en concret, que ha de modificar la seva governança per disposar d’una direcció política col·legiada, que jutja indispensable per assolir el “desbordament democràtic” de l’Estat espanyol.

La modificació de la governança, segons especifica, ha de servir per determinar “les funcions específiques dels seus diferents òrgans” sense contradiccions. El Consell s’ofereix a iniciar el diàleg immediatament i, donat el cas, a modificar el seu reglament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides