Quina patinada ha fet Víctor Font al seu Twitter?

Víctor Font
Víctor Font

Qui va ser candidat fallit a la presidència del Barça en les eleccions del dia 7 de març, Víctor Font, ha protagonitzat en les últimes hores una encesa polèmica a Twitter que li ha valgut una allau de crítiques i de desqualificacions personals. En una piulada, Víctor Font ha felicitat Òscar Pierre, el jove fundador de la plataforma Glovo, perquè la seva empresa ha estat valorada en uns 2.000 milions d’euros.

Glovo, que té la seva seu central a Barcelona, protagonitza una “guerra sense quarter” contra dues altres plataformes de distribució de menjar a domicili, Deliveroo i Uber Eats. Per no perdre el ritme de creixement, Glovo, que ja és present en 750 ciutats de 22 països, acaba de posar en marxa una captació de capital de 441 milions d’euros per continuar expandint-se.

Aquesta nova ronda de finançament de Glovo, on es valora l’empresa multinacional catalana en 2.000 milions d’euros, ha merescut una piulada entusiàstica de l’excandidat a la presidència del Barça: “Bravo Òscar Pierre. Enhorabona a tot l’equip”, ha escrit Víctor Font.

Però, com és sabut, Glovo està enmig d’una gran polèmica laboral i sindical, a causa de la precarietat dels seus “riders” i de les baixes remuneracions que els paga per la feina que fan. Aquest és el motiu pel qual el tuit elogiós de Víctor Font ha desfermat una allau de comentaris molt àcids i crítics contra ell. Alguns, provinents de suposats socis del FC Barcelona que, per aquest motiu, s’alegren de no haver-lo votat en les passades eleccions, on va obtenir el 30%.

El setembre de l’any passat, una sentència del Tribunal Suprem va establir que el model laboral de Glovo, que considera els “riders” com treballadors autònoms, és il·legal i que calia procedir a la seva contractació i a donar-los d’alta a la Seguretat Social. Però, en espera que aquesta sentència es materialitzi, Glovo continua explotant els seus “riders”, fet que ha convertit el comentari elogiós de Víctor Font en feridor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides