Investigat l’alcalde de Puigcerà per presumpte delicte de prevaricació

L'Ajuntament va contractar dues obres menors sense concurs, però la Fiscalia entén que podria ser un sol projecte

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira (PDECat) i vicepresident de la Diputació de Lleida ha declarat al jutjat d’instrucció 1 de la capital ceretana en relació amb una denúncia de la Fiscalia per dues obres que es van fer a la vila i que podrien ser constitutives d’un delicte de prevaricació.

Segons avança Diari de Girona, es tracta de dues obres en dos punts que són una continuïtat de l’altre. L’Ajuntament les va contractar sense concurs, perquè eren obres menors, però la Fiscalia diu que es podria tractar d’un sol projecte dividit en dues parts, i, aleshores ja hauria superat els topalls per ser considerada una obra major i requeria un procés de contractació pública.

El ministeri públic hauria actuat per la denúncia d’un veí de Puigcerdà a l’Oficina Antifrau de Catalunya.

Les diligències s’han obert, en primer lloc, per unes obres de millora que es van dur a terme l’abril del 2019. En concret, s’investiga una suposada irregularitat en la contractació de les obres de pavimentació de la plaça Dionís Puig i el primer tram del camí d’Ur. El total d’aquesta actuació tenia un cost previst de 80.051,78 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides