Leo Messi no es fa la foto oficial amb la samarreta per a la temporada 2021-22

Aquesta decisió es considera un gerro d’aigua freda per les expectatives de renovació creades per Joan Laporta

Leo Messi
Leo Messi

Leo Messi segueix a l’espera que el president del FC Barcelona, Joan Laporta, li faci una proposta de renovació que, segons sembla, abans ha de passar pel filtre de l’equip econòmic que avala i que, en certa manera, condiciona algunes de les accions i decisions clau per al futur del club. La continuïtat, o no, de Messi segurament és la més important de totes per la seva transcendència esportiva, social i per descomptat econòmica.

Laporta es demora perquè tant Eduard Romeu, com el seu cap José Elías, han de repassar les auditories i estudiar la manera d’afrontar una operació que, en cas de consumar-se, podria suposar 150 milions d’euros anuals en salari per a Messi, si es que renova pel mateix que està cobrant ara. Que no és poc.

Mentrestant, la plantilla ha passat pel plató de fotografia aquesta setmana per a les sessions dels jugadors amb la nova samarreta per a la temporada 2021-22. La samarreta llueix el patrocini de Rakuten en el seu últim any de contracte, renovat per cert per poc més de la meitat del que venia pagant.

Tots els futbolistes van passar davant les càmeres amb el nou uniforme excepte Leo Messi. Una absència amb diverses lectures. La primera és que, per descomptat, no té cap obligació de sotmetre’s a aquesta sessió no tenint signat cap contracte amb l’FC Barcelona de cara a la temporada que ve.

No, de moment. Però hauria estat significatiu que, pels dubtes, Leo s’hagués realitzat les fotos sota la condició de provisionalitat i amb el compromís de no usar-les sense un compromís de renovació. Per a la nova directiva hauria suposat una picada d’ullet positiva i encoratjadora, un gest de confiança que no s’ha produït.

Algunes fonts confirmen que, en la situació de conflicte viscuda amb Josep Maria Bartomeu els dos últims anys, Messi no s’havia prestat a realitzar cap sessió de fotos que, per contracte, tenia l’obligació de complir a favor dels patrocinadors del club. Tampoc per a les televisions amb drets en cap de les competicions. Un escàndol i un incompliment que el club ha tapat fins ara.

Existeixen, per tant, tres possibles interpretacions, cap que faci suposar un acostament de Leo a Laporta, pendent que la seva àrea d’economia, ara independent, doni llum verda a iniciar les converses per a renovar a Messi o des del principi valori que per a l’estructura financera i econòmica del club és millor no proposar-li, ni tan sols, aquesta possibilitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Leo Messi no es fa la foto oficial amb la samarreta per a la temporada 2021-22”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.