Ramon Pellicer cobra cada any 133.000 euros per dirigir i presentar els ‘TN’ del cap de setmana

Laura Rosel cobra 7.000 euros més l’any que ell com a responsable d‘El matí de Catalunya Ràdio’ mentre que per darrera dels dos hi ha Roger de Gràcia, Xantal Llavina i Xavier Graset

Ramon Pellicer cobra 132.669,96 euros per dirigir i presentar els Telenotícies del cap de setmana. Tal i com consta a l’Espai del Proveïdor i Client de la Corporació Catalana de Mitjan Audiovisuals (CCMA), ve cobrant aquesta mateixa quantitat des de 2016. Els contractes amb la CCMA van a nom de la seva productora Sticaki. L’últim d’aquests contractes es va signar el passat 16 de desembre.

Pellicer és l’únic director i presentador dels TN que no forma part de la plantilla de TV3. No és el periodista més ben pagat de la CCMA. Abans quedava per darrera de Mònica Terribas, que cobrava 210.000 euros per dirigir i presentar El matí de Catalunya Ràdio. La successora de Terribas, Laura Rosel, cobra 70.000 euros menys que ella per cada temporada i queda, per tant, 7.000 euros per damunt del que cobra Pellicer.

Al portal de la transparència de la CCMA qui apareix en tercer lloc com a periodista més ben pagat és Roger de Gràcia. Al seu contracte per realitzar el programa Estat de Gràcia, a Catalunya Ràdio, hi consta que cobra 125.000 euros. D’aquesta quantitat, però, n’ha de deduir una part que paga a alguns dels seus col·laboradors. I caldria afegir-hi el que ha cobrat de la productora Sàpiens per presentar el programa Batalla monumental, que ha emès TV3 les darreres setmanes.

Una situació similar es dona amb Xantal Llavina. La CCMA fa constar al seu web de transparència que el 25 d’agost la va contractar per realitzar els programes Revolució 4.0 i Revolució oberta de Catalunya Ràdio per 108.490 euros. D’aquesta quantitat n’ha de treure una part per pagar alguns dels membres dels seu equip.

En canvi, Xavier Graset es queda íntegrament els 107.000 euros que cobra per dirigir i presentar el programa nocturn d’anàlisi política Més 324 de TV3. No ha de pagar cap col·laborador ni membre del seu equip perquè d’aquestes retribucions se’n fa càrrec directament la CCMA.

Ramon Pellicer, que va fer 60 anys el passat més d’octubre, ha tingut una carrera periodística molt vinculada al mitjà televisiu. Va començar a TV3 el 1988 com a director i presentador del programa Actual. El 1993 es va fer càrrec del Telediario de TVE i el 1998 va tornar a TV3 per presentar els programes Domini públic i Entre linies. El 2007 va passar a presentar el TN vespre i més tard s’ha fet càrrec dels TN del migdia i vespre del cap de setmana. La productora Sticaki, amb la qual factura la seva feina, creada el 2006 i té una presència discreta al sector audiovisual. A TV3 hi va col·laborar en la producció del programa La gent normal, presentat per Agnès Marquès.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Ramon Pellicer cobra cada any 133.000 euros per dirigir i presentar els ‘TN’ del cap de setmana”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.