El jutge ordena la venda dels cotxes de luxe de Jordi Pujol Ferrusola

Es calcula que els dotze vehicles d'alta gamma poden arribar a valer més de 2 milions d'euros

Jordi Pujol Ferrusola, al Parlament de Catalunya

El jutge instructor del cas Pujol, Santiago Pedraz, ha ordenat posar a la venda els dotze cotxes de luxe propietat de Jordi Pujol Ferrusola, fill de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, segons avança El Español. Els vehicles van ser intervinguts el 2015 i actualment es troben immobilitzats en un garatge.

Es dona la circumstància que ha estat el mateix Jordi Pujol Jr. qui va demanar al jutge de l’Audiència Nacional poder posar en venda els vehicles en considerar que com no podia conservar-los, perdien valor, tenint en compte que el fill de l’expresident no pot fer-ne ús des del 2015, tres anys després d’iniciar-se la investigació judicial sobre la fortuna del clan Pujol. Es calcula que nou dels dotze cotxes estan taxats en 1,8 milions d’euros, i queda per taxar tres vehicles entre els quals hi ha dos de la marca Porsche.

El jutge Pedraz ha dictat una resolució en la qual dona llum verda a la venda dels vehicles per part de l’Oficina de Recuperació i Gestió d’Actius (ORGA), afirmant que és “l’actuació econòmica més avantatjosa”. El jutge ha decidit la venda dels cotxes de Jordi Pujol Ferrusola després d’escoltar la Fiscalia que s’ha mostrat favorable amb la venda “sempre que sigui realitzada per l’ORGA“.

Els advocats de Jordi Pujol Jr. han demanat que els diners que s’obtingui quedi ingressat en el compte de consignacions del Jutjat per a garantir l’eventual responsabilitat civil en cas que finalment recaigui una sentència condemnatòria. El jutge ha acordat que “el producte obtingut amb la venda es conservarà íntegrament fins a la finalització del procediment judicial”. La venda es farà mitjançant subhasta electrònica, a través del Portal de Subhastes de l’Agència Estatal Butlletí Oficial de l’Estat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.