De què s’ha penedit Ernest Benach?

Ernest Benach, Joan Rigol, Núria de Gispert, Carme Forcadell i Roger Torrent
Ernest Benach, Joan Rigol, Núria de Gispert, Carme Forcadell i Roger Torrent

Ernest Benach, el president del Parlament de Catalunya durant la setena i la vuitena legislatures (2003-2010), ha esborrat el missatge de Twitter amb què havia difós una foto on apareix ell acompanyat dels altres expresidents de la cambra catalana dels darrers vint anys: Joan Rigol, Núria de Gispert, Carme Forcadell i Roger Torrent.

Mostrava com tots cinc van compartir taula en posicions molt pròximes. Per bé que la restricció de la Generalitat per a les reunions de persones que no formen part de la mateixa bombolla de convivència marca ara el límit a partir de les sis -quatre en Setmana Santa-, cap d’ells estava obeint la recomanació de limitar el contacte social als grups de convivència habitual.

El tuit i la foto van desaparèixer aquest dilluns, a diferència del tuit i la foto amb què el diputat de Junts Salvador Vergés va difondre la barbacoa que va compartir aquest cap de setmana, a la Vall d’en Bas, amb el seu company de bancada Joan Canadell per celebrar el desconfinament comarcal.

(Visited 696 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari