De què s’ha penedit Ernest Benach?

Ernest Benach, Joan Rigol, Núria de Gispert, Carme Forcadell i Roger Torrent
Ernest Benach, Joan Rigol, Núria de Gispert, Carme Forcadell i Roger Torrent

Ernest Benach, el president del Parlament de Catalunya durant la setena i la vuitena legislatures (2003-2010), ha esborrat el missatge de Twitter amb què havia difós una foto on apareix ell acompanyat dels altres expresidents de la cambra catalana dels darrers vint anys: Joan Rigol, Núria de Gispert, Carme Forcadell i Roger Torrent.

Mostrava com tots cinc van compartir taula en posicions molt pròximes. Per bé que la restricció de la Generalitat per a les reunions de persones que no formen part de la mateixa bombolla de convivència marca ara el límit a partir de les sis -quatre en Setmana Santa-, cap d’ells estava obeint la recomanació de limitar el contacte social als grups de convivència habitual.

El tuit i la foto van desaparèixer aquest dilluns, a diferència del tuit i la foto amb què el diputat de Junts Salvador Vergés va difondre la barbacoa que va compartir aquest cap de setmana, a la Vall d’en Bas, amb el seu company de bancada Joan Canadell per celebrar el desconfinament comarcal.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.