Carrizosa, incapaç d’evitar l’hemorràgia a Catalunya

El líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, està desbordat per la situació del partit. El fracàs dels taronges el 14-F passat s’ha vist agreujat pels esdeveniments que, encadenats i en cascada, han acabat per dessagnar el partit a tot Espanya. A Catalunya, la situació ja era delicada abans de les eleccions. Després dels comicis al Parlament, va empitjorar i s’hi va sumar el qüestionament del lideratge de Carrizosa.

I ara, després de desenes de desercions a tot l’Estat, el líder de Cs a Catalunya es veu incapaç d’aturar el declivi de la formació, el seguit de peticions de baixa de militància, la fuga de càrrecs de confiança, els acomiadaments dels treballadors, forçats per la horrorosa situació econòmica, i la imatge funesta que té la marca Cs ara mateix. I a sobre, els crítics li demanen que plegui.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.