Carrizosa, incapaç d’evitar l’hemorràgia a Catalunya

El líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, està desbordat per la situació del partit. El fracàs dels taronges el 14-F passat s’ha vist agreujat pels esdeveniments que, encadenats i en cascada, han acabat per dessagnar el partit a tot Espanya. A Catalunya, la situació ja era delicada abans de les eleccions. Després dels comicis al Parlament, va empitjorar i s’hi va sumar el qüestionament del lideratge de Carrizosa.

I ara, després de desenes de desercions a tot l’Estat, el líder de Cs a Catalunya es veu incapaç d’aturar el declivi de la formació, el seguit de peticions de baixa de militància, la fuga de càrrecs de confiança, els acomiadaments dels treballadors, forçats per la horrorosa situació econòmica, i la imatge funesta que té la marca Cs ara mateix. I a sobre, els crítics li demanen que plegui.

(Visited 189 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari