Joan Callau deixa l’alcaldia de Sant Adrià del Besòs

La primera tinent d'alcalde Filo Cañete agafa el relleu al fins ara alcalde del PSC

El socialista Joan Callau ha anunciat que deixa l’alcaldia de Sant Adrià del Besòs. Serà la primera tinent d’alcalde de la ciutat, la també socialista Filo Cañete, qui el substituirà al capdavant de l’ajuntament.

Callau va entrar a l’ajuntament de Sant Adrià del Besòs com a regidor el 1995 a l’àrea d’Urbanisme fins al 2013, any en què va ser escollit alcalde. Callau també ha exercit de màxim dirigent del PSC de la Federació del Barcelonès Nord i de conseller nacional dels socialistes catalans.

En un missatge a Twitter, el PSC del Barcelonès Nord ha destacat que “els i les socialistes del Barcelonès Nord volem agrair l’esforç i dedicació de Joan Callau al projecte progressista que ha contribuït a millorar la qualitat de vida a Sant Adrià del Besòs”, afegint que Callau és “una persona que porta per bandera els nostres principis”.

Des del PSC de Sant Adrià han defensat que “Joan Callau es mereix el reconeixement personal i polític pel seu tarannà, per la serenor i el respecte que han guiat la seva capacitat de diàleg, de resistència davant les dificultats amb què s’ha trobat en el seu esforç per aconseguir la constant millora de la ciutat i de la qualitat de vida de totes les persones que la formen. Ha estat un alcalde pròxim amb la gent, preocupat pels més vulnerables”, i que “Joan Callau ha canviat Sant Adrià, de la qual ha fet un indret d’oportunitats, un indret de futur. La profunda transformació de la ciutat”.

(Visited 425 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari