Borràs obté una plaça de funcionària de l’Estat

La presidenta del Parlament esdevé professora titular de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la UB

Laura Borràs
Laura Borràs

Laura Borràs, la flamant presidenta del Parlament de Catalunya, ha obtingut una plaça de funcionària de l’Estat perquè el rectorat de la Universitat de Barcelona li ha concedit la plaça que va sol·licitar com a professora titular de Didàctica de la Llengua i la Literatura.

L’anunci, publicat en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) i corresponent a una resolució de la UB amb data del passat 1 de març, es coneix cinc mesos després que transcendís que Borràs havia sol·licitat aquesta plaça, adscrita a la Facultat d’Educació.

Borràs era l’única aspirant i va obtenir una puntuació de 240,8 en la prova que va superar el passat mes de gener, va revelar La Razón. La presidenta de la cambra catalana i exconsellera de Cultura havia optat abans a dues places estables a la facultat de Filologia i Comunicació de la mateixa universitat, com a titular i com a agregada.

Borràs ha aconseguit una plaça que la porta a ser funcionària de l’Estat, i no la que s’obté per contractació laboral, la de professor o catedràtic agregat, una opció amb què la Generalitat va flexibilitzar la contractació indefinida de docents a la universitat.

La presidenta del Parlament està sent investigada pel Tribunal Suprem pels delictes de prevaricació, frau a l’administració, malversació i falsedat, com a presumpta responsable del fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.