Quant van cobrar Peyu i Jair Domínguez pel monòleg curt de la nit de cap d’any?

Monòleg de Jair Domínguez la nit de cap d'any a TV3

300 euros cadascun. TV3 va emetre un programa que va barrejar música i humor després de les campanades de la nit de cap d’any que van presentar Lídia Heredia, Cristina Puig i Helena García Melero. Es va dir Stop al 20 i el va vendre com “la proposta humorística i musical de TV3 per celebrar el pas al 2021 i desitjar que sigui un any millor que el que hem viscut”. Hi van fer breus monòlegs d’entre dos i tres minuts vuit presentadors i col·laboradors de TV3: Jair Domínguez, Lluís Jutglar (Peyu), Òscar Andreu, Elisenda Pineda, Elisenda Carod, Àlex Martínez, Judit Martín i Agnès Busquets. El portal de transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) recull els contractes pels quals set d’ells van cobrar 300 euros -cent euros el minut- per fer aquestes intervencions a Stop al 20. No hi consta la retribució corresponent a Agnès Busquets. Tampoc no hi figura quant va cobrar Cristina Puig per presentar les campanades.

Sí que hi apareix el que va cobrar José Ramón Fernández Barreiro per redactar el guió de la retransmissió de les campanades: 1.500 euros. La partida més gran per aquesta retransmissió se la endur Servicios Audiovisuales Overon, que forma part del grup d’empreses de la productora Mediapro. Per la “reproducció remota per a la retransmissió de l’espectacle Campanades 2020” va facturar 18.992,97 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides