La grua s’emporta el cotxe oficial de Quim Torra per estar mal aparcat

L'incident ha succeït a València, on l'expresident de la Generalitat ha anat a presentar el seu llibre

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, presenta aquest dilluns a València el seu dietari, Les hores greus. Mentre dinava en un restaurant, una patrulla de la Policia Local ha localitzat el seu vehicle oficial mal aparcat, l’ha sancionat i ha avisat la grua perquè el retirés, segons Cadena Ser.

La policia espanyola no tenia constància de la visita de l’expresident català, si bé sí que en tenia coneixement la delegació del govern espanyol a València, segons l’emissora de ràdio. Quan la policia municipal ha sabut que el vehicle pertanyia a la comitiva oficial, l’ha retornat al conductor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides