Junts assenyala el PDECat com a successor “únic” de Convergència

Ho fa després que Palau de la Música Catalana hagi reclamat els diners pel finançament irregular de CDC

Artur Mas i Elsa Artadi

El Palau de la Música reclama a Junts i al PDECat que paguin el decomís de 6,6 milions d’euros derivat de la sentència dictada sobre el saqueig a la institució cultural. L’entitat sosté que les formacions que lideren Carles Puigdemont i David Bonvehí són “continuadores” de Convergència, que va ser el partit condemnat per finançament irregular a través del Palau.

Aquest és l’argument que fa servir el Palau: “Es constata que primer la marca de Junts i després el partit amb idèntica denominació no és nou. És la continuació de CDC i al seu torn del PDECat, en conservar identitat substancial d’aquests partits. Junts és un canvi d’aparença dels referits partits polítics”, remarca l’entitat davant de la justícia.

“La petició no és congruent amb el procés fundacional del partit. Els drets electorals són del PDECat com a successor únic de Convergència, en ser una organització diferent”, ha apuntat Elsa Artadi, portaveu de Junts, en roda de premsa. Artadi també ha indicat que el Palau fa servir els mateixos arguments que els postconvergents en el plet que mantenen per l’ús de la marca, que es resoldrà en un judici a la tardor.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.