Quin actor habitual a TV3 ha qualificat Vicent Sanchis de “mediocre i insignificant”

Toni Albà, al seu programa 'Albà de Bòlit', a teve.cat

Toni Albà. L’actor, que té un protagonisme destacat al programa Polònia, es va enfadar amb el director de TV3, Vicent Sanchis, per la forma com va entrevistar la nova presidenta del Parlament, Laura Borràs, el diumenge 14 de març. I ho va expressar amb contundència, dijous passat, al monòleg que fa al programa Albà de Bòlit, de dilluns a divendres, a les 20:30 hores, a teve.cat.

Això és el que va dir:  Laura Borràs s’enfrontava a un altre periodista mediocre, que confon preguntar amb intel·ligència a interrogar amb impertinència. Dels que confonen ser incisius des de l’educació a ser insistents amb preguntes mediocres i insignificants sense interès, per fer caure l’entrevistada en possibles errors pensant que és menys intel·ligent que ells. El Vicentet no va comptar que era una de les polítiques més intel·ligents de l’escena política. Borràs se’l va torejar, mantejar, sacsejar amb les paraules justes i amb un somriure sincer i sorneguer a cada comentari capciós del director de la cadena”.

Albà no li perdona a Vicent Sanchis que pressionés Toni Soler, propietari de Minoria Absoluta, la productora que realitza Polònia, perquè el fes fora del programa després

que tractés de prostituta la líder Ciutadans, Inés Arrimadas, en un missatge que va pujar a Twitter. Soler el va congelar durant un any però el va recuperar fa mesos per l’històric programa d’humor polític. No va ser l’únic que va criticar Sanchis per com va conduir l’entrevista amb Laura Borràs. A JxCat, el partit de Borràs, no va agradar gens que insistís en saber què hi ha de cert en les acusacions de corrupció que pesen sobre ella.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides