Què necessita Clara Ponsatí?

Clara Ponsatí
Clara Ponsatí

Un assistent parlamentari a l’equip que té com a eurodiputada. En aquest sentit, l’exconsellera del govern català ha informat, a través de Twitter, que la persona que busca ha de tenir una “excel·lència acadèmica i/o professional, i un domini (gairebé) nadiu d’anglès i català”. Ponsatí demana als possibles interessats que li enviïn un correu electrònic amb el seu currículum i una carta de presentació.

L’eurodiputada de Junts, que ha fet l’anunci en català i en anglès, ha rebut respostes com “Si fos més jove vindria!!!”, “Ojo amb el CNI”, “Com m’agradaria, llàstima que ja sóc massa gran”, “Quina enveja em fan les persones que puguin estar qualificades per la feina” o “I qui li pagarà la nòmina?”. Així mateix, el diputat de JxCat al Parlament de Catalunya, Francesc de Dalmases, ha assegurat que l’oferta és “un privilegi d’espai de treball per qui hi pugui accedir”.

També ha comentat la piulada de Ponsatí l’Associació per la nova Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit, que ha preguntat: “Qui s’apunta per treballar amb la Clara Ponsatí?”. Aquesta entitat, segons indica la seva pàgina web, es va constituir “amb l’objectiu d’informar i promoure la fundació d’una Cooperativa de Crèdit que, operant en el marc del procés cap a la independència de Catalunya, afavorís les classes baixa i mitjana de Catalunya.”

Cal recordar que fa pocs dies el Parlament Europeu va aixecar la immunitat parlamentària que Ponsatí tenia com a eurodiputada, fet que vol dir que actualment el Tribunal Suprem pot reactivar l’euroordre contra ella.

(Visited 689 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari