Què necessita Clara Ponsatí?

Clara Ponsatí
Clara Ponsatí

Un assistent parlamentari a l’equip que té com a eurodiputada. En aquest sentit, l’exconsellera del govern català ha informat, a través de Twitter, que la persona que busca ha de tenir una “excel·lència acadèmica i/o professional, i un domini (gairebé) nadiu d’anglès i català”. Ponsatí demana als possibles interessats que li enviïn un correu electrònic amb el seu currículum i una carta de presentació.

L’eurodiputada de Junts, que ha fet l’anunci en català i en anglès, ha rebut respostes com “Si fos més jove vindria!!!”, “Ojo amb el CNI”, “Com m’agradaria, llàstima que ja sóc massa gran”, “Quina enveja em fan les persones que puguin estar qualificades per la feina” o “I qui li pagarà la nòmina?”. Així mateix, el diputat de JxCat al Parlament de Catalunya, Francesc de Dalmases, ha assegurat que l’oferta és “un privilegi d’espai de treball per qui hi pugui accedir”.

També ha comentat la piulada de Ponsatí l’Associació per la nova Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit, que ha preguntat: “Qui s’apunta per treballar amb la Clara Ponsatí?”. Aquesta entitat, segons indica la seva pàgina web, es va constituir “amb l’objectiu d’informar i promoure la fundació d’una Cooperativa de Crèdit que, operant en el marc del procés cap a la independència de Catalunya, afavorís les classes baixa i mitjana de Catalunya.”

Cal recordar que fa pocs dies el Parlament Europeu va aixecar la immunitat parlamentària que Ponsatí tenia com a eurodiputada, fet que vol dir que actualment el Tribunal Suprem pot reactivar l’euroordre contra ella.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.